Gettysburg 150

Reis USA van 22 juni tot 8 juli 2013
Battle of Gettysburg Pennsylvania 150 Re-enactment

Dat de veldslag van Gettysburg tot de verbeelding spreekt van elke re-enactor zal zeker niemand ontkennen. Door van op de zijlijn of op het slagveld zelf, samen met mij en duizenden Amerikaanse re-enactors deel te nemen aan deze veldslag, zal die u een onbeschrijfelijk gevoel van voldoening geven en zondermeer een voor altijd bijblijvende herinnering die u nog lang nadien zal navertellen aan u mede re-enactors,vrienden en kennissen .

Iedereen die het wenst kan deelnemen aan deze reis. Ongeacht waar u bent aangesloten of bij welke groep u behoort ,of u een re-enactor bent of niet speelt hier geen rol. Hou er wel rekening mee dat deze 15 daagse reis grotendeels in het teken zal staan van The War Between the States, voor ons re-enactors is dit de hoogdag van onze hobby of levenswijze.
Wij de re-enactors zullen dan ook tijdens het re-enactment zoals het trouwens hoort, gedurende drie dagen op het slagveld verblijven en deelnemen aan de veldslagen .

Eind mei 2012 zal er omtrent de reis een vergadering plaatsvinden voor meer tekst en uitleg. Men zal kort nadien dienen te beslissen of men zal deelnemen aan deze reis, want half juni 2012 zal iedereen een voorschot dienen te betalen voor het boeken van de vlieger en de kamers, gezien de hotels in en rond Gettysburg zeer snel volzet zullen zijn. Dus indien u wenst deel te nemen hou hier dan zeker en vast nu al rekening mee .
De totaal prijs kan ik nu nog niet mededelen dat is nog veel te vroeg .

 

Most Respectfully
General
John Bell Hood